475

 Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά για το σχολικό έτος 2017-2018
475_0773-1 (7)Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, σε μια όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπανικολάου Κων/νου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Παιδεία παραμένει πάντοτε το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας. Παιδεία όμως με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Παιδεία που θα μας επιτρέψει να σκεφτόμαστε και να δρούμε συλλογικά, Παιδεία που θα διευρύνει τους ορίζοντες του νου». Αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσαν τη χρονιά που πέρασε οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, ευχαριστώντας παράλληλα όσους βοήθησαν κάνοντας κάθε είδους προσφορά προς το σχολείο και τους μαθητές του.
Ακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα και από τις έξι τάξεις του Σχολείου, που περιελάμβανε μουσικοκινητικά δρώμενα, αθλητικά παιχνίδια, τραγούδια, χορευτικά, επίδειξη ασκήσεων εδάφους και παραδοσιακούς χορούς.
Τιμώμενα πρόσωπα οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.
Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Καλό καλοκαίρι…
Αναρτήθηκε 14 Ιουνίου 2018, 23:20