476

 Βραδιά παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά
DSC_0062-9Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, στις 21:00 στην Άνω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια όμορφη χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά αποτελούμενη από παιδιά του Νηπιαγωγείου και μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, παρουσιάζοντας χορούς από την Ήπειρο και τα Επτάνησα, μετά ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Πατρών «Ελλήνων Χορός».
Στη συνέχεια ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Γαλατά «ΑΡΜΟΝΙΑ που παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου και το χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Ρίζες» Αμαλιάδας. Την εκδήλωση έκλεισε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά αποτελούμενο από παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου που παρουσίασε χορούς από την Δυτική Στερεά Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.
Αναρτήθηκε 25 Ιουνίου 2018, 08:00