632

Δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε!
IMG -E5E6«ΔΩΡΕΑΝ λάβατε, δωρεάν δώστε». (Ματθαίος 10:8) Αυτή ήταν η συμβουλή του Ιησού προς τους Αποστόλους Του, όταν τους έστειλε να κηρύξουν τα καλά νέα. Οι Απόστολοι υπάκουσαν και συνέχισαν να το κάνουν αυτό, ακόμη και μετά την αναχώρηση του Ιησού από τη γη.
Όλοι εμείς, που έχουμε δεχτεί από τη Χάρη Του πάμπολλα δώρα, με κυριότερο αυτό της ζωής, οφείλουμε να ακολουθούμε το παράδειγμα του Κυρίου και των Αποστόλων.
Στα πλαίσια αυτά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Γαλατά, πήρε την πρωτοβουλία και απευθύνθηκε στους κατοίκους της Κοινότητας, ζητώντας τη συνδρομή τους για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ανθρωπιάς ήταν συγκινητική.
Αισθανόμαστε, λοιπόν, την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους εκείνους και όλες εκείνες που απλόχερα στήριξαν και στηρίζουν το έργο μας.
Με τις προσφορές μας δημιουργήσαμε πακέτα αγάπης, τα οποία μοιράστηκαν σε οικογένειες του Γαλατά που τα έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε κάθε συγχωριανό μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας.
Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών σας ευχόμαστε καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα και καλή χρονιά.
Το Δ. Σ. του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου του Γαλατά
Αναρτήθηκε 24 Δεκεμβρίου 2023, 19:00