519

Τα δώρα της Ειρήνης βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά
1galatas.grΜε τη λήξη του διδακτικού έτους 2018 – 2019, οι γονείς της Ειρήνης Τριανταφύλλου υποσχέθηκαν στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά ότι με την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα είναι έτοιμα και θα τους περιμένουν τρία γήπεδα στον αύλειο χώρο του Σχολείου τους΄ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα μπάσκετ και ένα βόλεϊ. Πράγματι τα γήπεδα κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν στους μαθητές. Είναι το δεύτερο δώρο που έστειλε η Ειρήνη στους μαθητές του σχολείου. Το πρώτο της δώρο ήταν η κατασκευή της Σχολικής Βιβλιοθήκης.
Η διαμόρφωση του αύλειου χώρου με το στρώσιμο τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ και η κατασκευή γηπέδου 5 x 5, όχι μόνο συμβάλλει στην προαγωγή του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Σχολείο, αλλά αναβαθμίζει συνολικότερα το Δημοτικό Σχολείο χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που πλέον διαθέτει. Παράλληλα δημιουργεί ελκυστικότερες συνθήκες άθλησης για τη νεολαία του χωριού κατά τις απογευματινές ώρες.
Οι μαθητές απολαμβάνουν τα δυο αυτά δώρα με μεγάλη χαρά και κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν στέλνουν χαμόγελα στην Ειρήνη που τους βλέπει από τον Ουρανό.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά ευχαριστούν την οικογένεια Δημήτρη και Ελένης Τριανταφύλλου, για τη δωρεά των γηπέδων στο Σχολείο.
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Παπανικολάου Κων/νος

Οι γονείς της Ειρήνης έστειλαν την παρακάτω επιστολή στους μαθητές τους σχολείου:

Αγαπημένα μας παιδιά,
να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να έχετε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Και θα την έχετε, γιατί βρίσκεστε σε ένα από τα ωραιότερα σχολεία.
Στην τελετή λήξης του προηγούμενου έτους σας υποσχεθήκαμε ότι όταν θα επιστρέψετε από τις καλοκαιρινές διακοπές σας, θα σας περιμένουν πανέτοιμα τρία γήπεδα˙ ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Τρία γήπεδα κατασκευασμένα με άριστες προδιαγραφές, επαγγελματικά, που θα τα ζήλευαν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες.
Τα γήπεδα είναι έτοιμα. Εδώ θα παίζετε και θα αγαπήσετε περισσότερο το σχολείο σας.
Είναι ένα δώρο για σας από την Ειρήνη μας, που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας, ανοίγοντας τα φτερά της για τον Ουρανό.
Από εκεί ψηλά κόβει κομμάτια ουρανό και σας τα χαρίζει. Κι’ αυτό γιατί το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν να χαμογελά και να προσφέρει στους ανθρώπους γύρω της.
Αυτό να κάνετε κι εσείς˙ να χαμογελάτε και να χαρίζετε αγάπη στους άλλους.
Και βέβαια, να δέχεστε ό,τι οι άλλοι σάς προσφέρουν από αγάπη, με αγάπη και ευγνωμοσύνη.
Να χαρείτε τα γήπεδά σας. Να απολαμβάνετε τη μελέτη στη βιβλιοθήκη σας. Και τα δύο έχουν το όνομα της Ειρήνης μας, αλλά κυρίως την αγάπη της.
Θέλουμε να μαθαίνουμε ότι μελετάτε, ότι μελετάτε πολύ. Αν το υποσχεθείτε θα δείτε ότι κι άλλα βιβλία θα γεμίσουν τη βιβλιοθήκη της Ειρήνης˙ θα σας τα στείλει δώρο.
Σας στέλνουμε την αγάπη μας και κάποια μέρα θα έρθουμε να παίξουμε μαζί σας έναν αγώνα ποδοσφαίρου.
Τι λέτε; Θα παίξουμε;
Δημήτρης και Ελένη Τριανταφύλλου
Οι γονείς της Ειρήνης
Αναρτήθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2019, 18:00