460

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Γαλατά
Σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαλατά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ παραβρέθηκαν ο Γ. Σιαμαντάς Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεωντου δήμου Ναυπακτίας, ο Αντ. Πολονύφης Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Χάλκειας και η πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ναυπάκτου κ. Λίνα Παπαϊωάννου οποία προσφέρει απεριόριστα, για την άρτια οργάνωση της κάθε εκδήλωσης του ΚΑΠΗ Γαλατά.
Την καθιερωμένη τελετή άνοιξε ο πατήρ Γεώργιος Μπίμπος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα και απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές του. Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιδήμαρχος Γ. Σιαμαντάς ο οποίος εξέφρασε στα μέλη τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά όπου τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ γιόρτασαν με φαγητό, χορούς και τραγούδια.
Στο εορταστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετείχαν οι μουσικοί του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας. Τραγούδι: Κώστας Αθανασόπουλος, Γιάννης Βρεττός, Κλαρίνο: Κουκούτσης Λεωνίδας, Κιθάρα: Γιάννης Νικόπουλος, Ακορντεόν: Γεώργιος Παληός, Τουμπερλέκι: Κώστας Γούπιος.
Αναρτήθηκε 11 Φεβρουαρίου 2018,12:45