ΓΑΛΑΤΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 
Λάβαμε και Δημοσιεύουμε : Βοήθεια ... Σώστε μας

Βοήθεια πνιγόμαστε, μας φωνάζουν αθώες ναυαγισμένες ψυχές μέσα σε λασπόνερα, που  «κάποιοι» τις έριξαν αφού πρώτα φρόντισαν να εξασφαλίσουν το απόλυτο σκοτάδι, για να μην βλέπουν οι εξαθλιωμένες ψυχές ίχνος από φως χωρίς να βλέπουν κάποια σανίδα σωτηρίας. Την ίδια ώρα εμείς απλοί παρατηρητές αμήχανοι και προ πάντων άβουλοι τις βλέπουμε να πνίγονται και το μόνο που κάνουμε είναι σιωπηλά, μέσα μας, βουβά να διαμαρτυρόμαστε. Και όμως αυτές οι αθώες ψυχές που πνίγονται είναι οι δικές μας ψυχές είναι οι δικές σας ψυχές, είναι οι ψυχές όλων μας.

Εμείς θα μπορέσουμε άραγε να τις σώσουμε; Και το ρωτάμε γιατί; Μήπως αυτό το φως που φρόντισαν «αυτοί» να μην υπάρχει είναι το φως της πίστης μας προς το Θεό; Μήπως η σανίδα σωτηρίας είναι η εκκλησία μας; Και αυτό το λέμε γιατί: Η εκκλησία δεν ήταν αυτή που κρατούσε για - 400 χρόνια επί τουρκοκρατίας - ζωντανή την πίστη στο ΧΡΙΣΤΟ στις καρδιές των Ελλήνων, ζωντανό το όνειρο  για λευτεριά!!

Βλέπετε εσείς άλλη εξήγηση; Μήπως πρέπει να διδαχθούμε από την ιστορία εκείνη και να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Υπάρχει άραγε άλλη λύση από την πίστη μας στο Θεό και να δώσουμε Δύναμη στην Εκκλησία μας με την Καθολική Παρουσία μας άντρες, γυναίκες, παιδιά. Με αυτό θα δείξουμε σε όλο το κόσμο ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί, είμαστε ακόμα χριστιανοί και μακριά κάθε σκέψη άλωσης της εκκλησίας-άλωσης της πίστης μας.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερτογάν προ μηνών είχε πει: «Τι φωνάζουν οι Έλληνες χριστιανοί αφού μετά από 20 το πολύ 30 χρόνια όλες οι εκκλησίες θα γίνουν τζαμιά». Τι λέτε εμείς θα του κάνουμε το χατίρι; Ασφαλώς και ΟΧΙ. Για να μην πουν κάποιοι ότι κάνουμε κήρυγμα και ότι είμαστε ρομαντικοί και όχι πραγματιστές τους απαντάμε.

Πιστεύει κάποιος ότι αυτή τη στιγμή δεν γίνονται στην Ελλάδα τρεις πόλεμοι οικονομικός γεωπολιτικός, θρησκευτικός, ότι η Ελλάδα δεν είναι περικυκλωμένη ασφυχτικά μάλιστα από λογής-λογής εχθρούς. Δυστυχώς τον οικονομικό πόλεμο τον χάσαμε παταγωδώς. Πολλά χρόνια πριν «αυτοί» ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά της Ελλάδας ένα πόλεμο βρώμικο - ύπουλο - και προ παντός πρόστυχο, άνανδρο και εξοντωτικό.

Με την εμφάνιση τους ποτάμι αίματος αθώων Ελλήνων άρχισε να χύνεται, χιλιάδες οι αυτοκτονίες, χιλιάδες ήτανε και είναι τα εγκεφαλικά, οι ανακοπές και η βαριά κατάθλιψη και η ζωή στην Ελλάδα συνεχίζεται με καθημερινά τα ίδια να γίνονται από αυτοκτονίες μέχρι την εξαθλίωση οικονομική ψυχική. Ο γεωπολιτικός πόλεμος κορυφώνεται ας ευχηθούμε όμως το απευκταίο. Ο πόλεμος κατά της θρησκείας μας, έχει αρχίσει και αυτός από παλιά. Ήδη έχουμε χάσει πολλά, αλλά ακόμα αντέχουμε. Για να μην μας πουν κάποιοι γραφικούς επαναλαμβάνουμε τις ερωτήσεις προς όλους εσάς.

1)Πιστεύει κανείς ότι από εδώ και στο εξής θα έλθουν καλύτερες ημέρες;

2)Πιστεύει κανείς ότι σήμερα δεν είμαστε ΣΚΛΑΒΟΙ;

3)Πιστεύει κανείς ότι σήμερα μας κυβερνάει η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση;

4)Πιστεύει κανείς ότι τη δημόσια περιουσία δεν την έχουμε πωλήσει; (για 90 χρόνια)

5)Πιστεύει κανείς ότι η όρεξη τους, θα σταματήσει στη δημόσια περιουσία και δεν θα προχωρήσουν  στην ιδιωτικοποίηση ιδιωτών ξεσπιτώνοντας Έλληνες μεροκαματιάρηδες.


Πολλά είναι ακόμα τα ερωτήματα που μας βασανίζουν χωρίς να βρίσκουμε κάποια πρόταση που να ανακόπτει το Γκρέμισμα μας-τον Αφανισμό μας.

Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δύναμη μας είναι η δύναμη της Εκκλησίας και προστάτης μας η βοήθεια του ΘΕΟΥ.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ  
Γαλατιανοί αναγνώστες   του www.galatas.gr


Αναρτήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2017,12:30
 
 
 
 
 
 
 POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder